>>Jeg åbner restauranter til jeg dør, og du kan følge med her på siden<<
Trofæhylden
Det ligger egentligt ikke så meget i min natur at kigge tilbage, men for et par år siden fik jeg samlet alt det jeg har lavet, og med et glimt i øjet døbte vi det trofæhylden.
Restauranter & butikker
2003: Cofoco, Istedgade
2004: Restaurant Cofoco
2005: Restaurant Les Trois Cochons
2005: Cofoco Le Marché, Værnedamsvej
2006: Cofoco Le Marché, Østerbrogade
2006: Restaurant Numéro 64
2008: Restaurant Vespa
2009: Restaurant Scarpetta, Rantzausgade
2009: Auberge de Tourettes, hotel og restaurant i Provence
2010: Restaurant Public House
2010: Restaurant Spuntino
2011: Restaurant The italian
2011: Cofoco Le Marché, Falkoner Allé
2011: Cofoco Le Marché, Islands Brygge
2011: Restaurant Oysters & Grill
2011: Restaurant Scarpetta, Islands Brygge
2011: Cleaver´s Meat Market, Torvehallerne
2011: Supermarché, Torvehallerne
2011: Un Mercato, Torvehallerne
2011: Cofoco Airport Solutions storkøkken
2012: Restaurant Höst
2013: Cofoco le Marché, Nørrebrogade
2014: Cofoco le Marché, Strandvejen
2014: Cofoco le Marché, Amagerbrogade
2014: Restaurant Llama
2015: Restaurant italy, Amager
2015: Restaurant italy, Søborg
2015: Cofoco le Marché, Rungsted Havn
2015: Brasserie du Nord
2015: Café du Nord
2015: Restaurant Sagafjord
2016: Quartier
2018: The Fat Pike
2018: The Pizza Bro
2019: The Shrimp
2020: Bistro Hrand-Mére
Priser & udmærkelser
2003: Haandværkerforeningens medalje i sølv (højeste udmærkelse)
2003: Køkkenchefernes Forening Danmarks diplom for bedste brug af fedtstof
2005: Nat & Dag Københavnerprisen – Cofoco
2005: AOK ”Byens bedste nye restaurant” – Les Trois Cochons
2006: AOK ”Byens bedste middag under 1.000 kr.” – Cofoco
2006: AOK ”Byens bedste mad med hjem” – Cofoco Le Marché
2007: AOK ”Byens bedste deli” – Cofoco Le Marché
2007: AOK ”Bedste kulturelle iværksættere” – Torben Klitbo & Christian Lytje
2009: AOK ”Byens bedste nye restaurant” – Scarpetta
2011: Politikens Ibyen-pris ”Årets bedste takeaway” – Cofoco le Marché
2011: Det Danske Gatronomiske Akademis hædersdiplom for ”Gastronomisk initiativ” – TorbenKlitbo
2013: Restaurant and Bar Design Award ”Best Restaurant Design” – Höst
2013: Restaurant and Bar Design Award ”Best Overall Restaurant” – Höst
2014: The Travel + Leisure Design Awards – Höst
2014: Børsens Smagspris – Coq au vin og Bœuf bourguignon (private label for Irma) 2015: International Design Award ”Interior design of the year (kat. konceptual)” – Llama
2015: AOK ”Byens bedste på budget” – Llama
2016: AOK ”Byens bedste på budget” – Llama
Udgivelser
Cofoco – En kogebog
Cofoco – Hverdagsmad
Magasinet Copenhagen Food
Opfindelser
Billetportalen Madbillet
Bordbookingsystemet Bordibyen
Billetportalen Boldbillet
Madudbringningsservice Roomservice
Restaurantfestivalen Dining Week
Delemadsplatformen Delihood
Alt det andet
Eventyrministeriet
Waldorf & Sirloin
COOP & Catering Danmark
Humanic Group
Copenhagen Seafood
Fremad Amager Elite
Vinfirmaet Lieu-dit
Trailer Food
Mad til events
Roskilde Festival
Smukfest
Copenhell
Engage
Vanguard
Eurovision Song Contest
Copenhagen Grand Prix
Distortion
Badesøen
Anmeldelser
Samlet antal stjerner/kokkehuer/hjerter mv. gennem tiden: 118
Anmeldelse af restaurant Cofoco
11-tal (pris/kvalitet-indikatoren), Børsen 25. februar 2005
Ole Troelsø, Det postmoderne brasserie, Børsen –
”Scoreboardet har eksisteret siden oktober 2001, hvilket har afstedkommet 184 regninger. Ser vi bort fra El Bulli, som fik 13 i kraft af et helt overlegent kvalitetsniveau, så har ingen andre restauranter givet så meget kvalitet for så få penge.”
Anmeldelse af Les Trois Cochons
⭐️⭐️⭐️⭐️ Berlingske Tidende, 3. juni 2005
Søren Frank: ”Fadserveringen rider igen”
”Kvaliteten – og det gælder også vinen – lå flere niveauer over, hvad de nærmest latterligt lave priser kunne indikere, så der er ingen grund til, at Les Trois Cochons ikke skulle blive en succes … Fire store stjerner herfra.”
Anmeldelse af Cofoco le Marché
AOK, 2006
”Cofocos tiramisù er svært vanedannede. Sig nej første gang. Nu er du advaret.”
Anmeldelse af Les Trois Cochons
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 24 timer, 6. marts 2009
Camilla Folsach: ”Michelin-mad uden stjernenøkker”
”Michelin-mad uden stjernenøkker. Uovertruffen mad til uforskammet lave priser på Vesterbro.”
Anmeldelse af Vespa
4kokkehuer, Politiken 14. november 2008
Helle Brønnum Carlsen: ”Mad med mening”
”Vi kan ikke andet end kvittere med fire huer og med begejstring se på, at København på det sidste er blevet udstyret med en god håndfuld rigtig hæderlige middelprissatte spisesteder, der bestemt er et besøg værd. Tak til Cofoco for den opdragelse!”
Anmeldelse af Spuntino
⭐️⭐️⭐️⭐️ Børsen, 10. oktober 2014
Ole Troelsø: ”Snacks i mesterklassen”
”Selv om nogle vil finde sammenligningen blasfemisk, så minder stilen mig om Era Ora, den michelinbestjernede restaurant på Christianshavn, de italienske gourmetrestauranters godfather.”
Anmeldelse af Spuntino
4 kokkehuer, Politiken 24. december 2010
Helle Brønnum Carlsen: ”Cofoco i topform”
Madimperiet Cofoco med Torben Klitbo ved roret har gjort det igen. Med Spuntinos gedigne italienske landkøkken tydeliggør folkene bag, at de forstår måltidets centrale elementer: veltilberedt og veltilsmagt mad med et godt glas vin serveret i afslappet atmosfære til en særdeles overkommelig pris.”
Anmeldelse af Oysters & Grill
4 kokkehuer, Politiken d. 17. juni 2011
Adam Price: ”Vamos a la plancha”
”Oysters & Grill er et godt nyt skud fra Cofoco-drengene, der endnu en gang viser, at de har meget godt styr på tidsånden og behovet for nye spisesteder i byen. Det er dejligt, at København har fået et folkekøkken for skaldyrselskere, hvor man kan plette på voksdugen og svinge et glas hvidvin præcis som på en havneknejpe på Mallorca eller solkysten i Spanien.”
Anmeldelse af Scarpetta
AOK, 21. juni 2011
Else Bjørn: ”Scarpetta åbner med terrasse på Bryggen”
”Cofocos succes er skåret over den læst, der hedder, at attraktive priser skal lokke gæsterne til, og mange gæster på én aften giver større omsætning. Derfor kan du heller ikke regne med, at du kan sidde og fise husleje af en hel aften.”
Anmeldelse af Höst
Information 2. februar 2013
Børge Igor Brandt: ”Höst: Ny Nordisk til uhørt lave priser”
Höst er den nyeste Cofoco restaurant. De serverer new-nordic mad til uhørt lave priser, regningen for vores aften blev på 1.220, kr. Gode råvarer og et enkelt innovativt køkken er den simple opskrift. Der er ikke meget at vælge imellem, men hvem behøver også telefonbogs-tykke menukort når det hele ellers ringer.
Omtale af Cofoco
Berlingske Business, 18. oktober 2012
Henrik Byager: ”Restaurantkædernes opskrift på succes”
”Deres kommunikation rammer knivskarpt. De har lækre hjemmesider, der er veldesignede og kommunikerer, så man overhovedet ikke er i tvivl om, hvad det er for en restaurant. Det er enormt godt konceptuelt styret, så vi alle sammen opfatter det som steder med solid mad, hyggelig stemning og fornuftige priser.”
Anmeldelse af Höst
⭐️⭐️⭐️⭐️ Berlingske, 7. december 2012
Søren Frank: ”Cofoco-kæden skifter gear”
” Vi hilser det – omend minimale – a la carte-kort velkomment, men konkluderer dog samtidig, at netop denne aften var det modehandleren, som havde valgt menuen, der trak det længste strå – ikke mindst set i relation til prisen på 275 kr. for hvad der blev til fire retter, som er svær at slå i dagens København. Vi kvitterer med fire meget store stjerner.”
Anmeldelse af Höst
4 kokkehuer, Politiken, 4. januar 2013
Erik Barfoed: ”Nyt nordisk til folket”
”Men det ændrer ikke ved, at Restaurant Höst med sit skurede look og borde af genbrugstræ, der får mig til at tænke på en dansk strand fuld af drivtømmer, og sit neonordiske, men udogmatiske køkken og sine attraktive priser er særdeles vellykket. Vi spiser os behageligt mætte i et til prisen fremragende måltid til fire meget høje og stivede og hvide kokkehuer.”
Anmeldelse af Höst
⭐️⭐️⭐️⭐️ Børsen, 30. november 2012
Ole Troelsø: ”Nynordisk duks i billigklassen”
”Höst skal bydes velkommen, med dette gode nynordiske køkken koncept, som respekterer buddet fra den gamle høstvise Marken er mejet. Det der siger, at ”fuglen og den fattige skal også være mæt.” Fuglen passer nok ikke helt ind i sammenligningen, men afgjort er det, at man bestemt ikke behøver at være rig for at spise godt mæt på Höst.”
Anmeldelse af Spuntino
Børsen, 10. oktober 2014
Ole Troelsø: ”Snacks i mesterklassen”
”Selv om nogle vil finde sammenligningen blasfemisk, så minder stilen mig om Era Ora, den michelinbestjernede restaurant på Christianshavn, de italienske gourmetrestauranters godfather.”
”At man kan få denne måltidsoplevelse for 275 kr., er ganske enkelt sensationelt og udtryk for, at restaurantgæsterne i København er forkælede som aldrig før.”
Om Børsens smagspris 2014
Maria Kentorp: ”Indkøbskurvens vindere”
Børsen, 12. december 2014
”Færdigretterne overraskede særdeles positivt. Samtlige ville jeg selv gerne spise uden anmærkninger,” siger Rasmus Grønbech, der er medindehaver af Grønbech & Churchill og ellers aldrig ville spise færdigretter. Cofoco blev den helt store vinder med hele tre retter …”
Om Dining Week
AOK, 19. januar 2011
”Restaurantbilletter revet væk”
150.000 sidevisninger på få timer fik sitet diningweek.dk til at bryde sammen, da Copenhagen Dining Week i går åbnede op for billetsalget til tre-retters menuer for 200 kr. i uge.”
Anmeldelse af Oysters & Grill
⭐️⭐️⭐️⭐️ Morgenavisen Jyllands-Posten, 3. juni 2011
Jesper Stein Larsen: ”Østers og bøffer på stenbroen”
”Til dessert fik vi en panna cotta med marengs og vanilje og en formidabel rødgrød med fløde og tørrede hindbær. Mormor, go home!”
Anmeldelse af Public House
⭐️⭐️⭐️ AOK, 7. maj 2010
Svend Rasmussen: ”Pris som parameter”
”Med forretter fra 38 til 66 kroner og hovedretter fra 72 til 118 kroner kan maden næsten ikke gøres billigere, med mindre man går over i fast food, og alene dét er lidt af en præstation.”
Anmeldelse af restaurant Cofoco
⭐️⭐️⭐️⭐️ Berlingske, 16. oktober 2007
Søren Frank: ”Gastronomi til folket”
”Med flot kvalitet og nærmest lallende lave priser er der ikke noget at sige til, at Vesterbro-fænomenet Cofoco på kort tid er blevet en af byens absolut mest populære restauranter.”
Anmeldelse af restaurant Cofoco
⭐️⭐️⭐️⭐️ BT 18. november 2004
Torben Bagge: ”Lækker mad til lækre priser”
”Rart med et sted, hvor man ikke bliver blanket fuldstændig af!”