Mine takeaways

Følgende takeaways er jeg en del af ejerkredsen af, læs mere ved at klikke på hver enkelt.

Fatty’s

København

Fatty’s Burger opstod som en pop-up til The fat Pike under Corona pandemiens nedlukning, men den blev så stor en succes at vi byggede et lille anneks til den.

Killer Kebab

København 

Ideen om at kebab sagtens kan være lavet af gode råvarer har længe rumsteret i mit hoved, og sammen med en række gode folk er det udmundet i Killer Kebab.

Bella Italia

Sønderborg

Jeg er selv kommet på Bella Italia da jeg var barn, og ikke mindst fordi det var min bardomskammerat Michels forældrede der ejede restauranten. Idag er jeg partner i restauranten der desuden er et af de foretrukne pizza take away steder i Sønderborg

Københavner Grillen

Tivoli Food Hall, København

Der er døbt retro fra før der var noget der hed “street food”, “fastfood” og “burger”. Her kan du få en ristet pølse, en hotdog eller en bøfsandwich naturligvis med en Cocio til! Alt sammen lavet med stor kærlighed til den danske grillbarskultur, som mange husker den fra 70’erne og 80’erne, men med væsentligt bedre råvarer end dengang.

French Market

Tivoli Food Hall, København

En lille bid af Frankrig og et glas vin i baren. Køkkenet byder på klassiske franske brasserieretter som tartare de bouef, salade chevre chaude og creme brulée. Her kan man for en stund føler sig hensat til Paris, Lyon eller Nice.

The Pizza Bro

København

The Pizza Bro kom egentligt til live af at jeg byggede en pizza trailer til Sundby Stadion tilbage da jeg var en del af ejerkredsen bag Fremad Amager. Traileren fik senere fast plads på Islands Brygge og blev til Pizza Bro.

Slowjuice Cph

Online

Indrømmet, juicekur er nok ikke det hverken jeg selv eller andre ville mene var noget for mig. Men jeg må indrømme at den friske juice og det nogengange lige at stoppe op og gøre noget sundt for sig selv er vildt rart. Derfor er jeg en del af slowjuice!

Mine andre projketer

Mine restauranter

Mine takeaways

Mine digitale projekter