Mine takeaways

Følgende takeaways er jeg en del af ejerkredsen af, læs mere ved at klikke på hver enkelt.

Grillbaren

Sønderborg

I sønderborg har jeg lavet en nyfortolkning af den klassiske grillbar vi kender fra 1970-80’erne sammen med mine barndomsvenner Michel og Daniel. Vi har respekt for traditionerne, men sætter vores eget præg på menukortet, så det passer ind i 2021.

Fatty’s

København

Fatty’s Burger opstod som en pop-up til The fat Pike under Corona pandemiens nedlukning, men den blev så stor en succes at vi byggede et lille anneks til den.

Gló

København

Gló er egentligt et Islandsk koncept som jeg i første omgang hjælp med at rulle ud i Danmark som konsulent. Men jeg blev så glad for tilgange til det sunde og plantebasserede køkken at jeg endte med at eje konceptet i Danmark.

The Pizza Bro

København

The Pizza Bro kom egentligt til live af at jeg byggede en pizza trailer til Sundby Stadion tilbage da jeg var en del af ejerkredsen bag Fremad Amager. Traileren fik senere fast plads på Islands Brygge og blev til Pizza Bro.

Bella Italia

Sønderborg

Jeg er selv kommet på Bella Italia da jeg var barn, og ikke mindst fordi det var min bardomskammerat Michels forældrede der ejede restauranten. Idag er jeg partner i restauranten der desuden er et af de foretrukne pizza take away steder i Sønderborg

Slowjuice Cph

Online

Indrømmet, juicekur er nok ikke det hverken jeg selv eller andre ville mene var noget for mig. Men jeg må indrømme at den friske juice og det nogengange lige at stoppe op og gøre noget sundt for sig selv er vildt rart. Derfor er jeg en del af slowjuice!

Killer Kebab

København 

Ideen om at kebab sagtens kan være lavet af gode råvarer har længe rumsteret i mit hoved, og sammen med en række gode folk er det udmundet i Killer Kebab.

Mine andre projketer

Mine restauranter

Mine takeaways

Mine digitale projekter

Mine
venues