The Shrimp København Logo

Gourmet på
Sankt Annæ Plads

Lad mig bare være ærlig, jeg er drevet lidt af det andre ikke kan få til at lykkedes! Og hotelrestauranter er bare en virkelig svær disciplin. Så at springe ud i at åbne en restaurant på et hotel er ikke den beslutning som de fleste har bakket op om! Men jeg syntes at lokationen på Hotel SKT Annæ er så fed at jeg bare ville drive den restaurant. Så det fødte ideen om The Shrimp i den mega flotte atrium gård! Her ynder jeg også selv at stå i køkkenet sammen med de andre ejere.

Velkommen til Skt. Annæ Plads’ nye restaurant, The Shrimp, hvor du kan tage en slapper i skyggen efter sejlturen, shoppeturen eller den store sightseeing.

På The Shrimp bliver det aldrig for pænt. Du kan komme, som du er, og maden er det, den udgiver sig for at være. Her kan der fortælles søforklaringer, hemmeligheder og store idéer. Om det er en kold øl eller den store tre-retters menu du trænger til, så glæder The Shrimp sig til at byde dig velkommen.

Menukortet på The Shrimp tager udgangspunkt i det amerikanske køkken, man møder ved kysterne. Her serveres bøffer, fisk og skaldyr. Det er pæne retter af gode råvarer serveret på den rustikke måde – kontraster mødes og det uformelle går hånd i hånd med mad af høj kvalitet.

Skulle du komme med båd, så finder du The Shrimp blot et langkast fra Københavns Havn og Ofelia Plads. Og er du en kulturel landkrabbe, er der kun få hundrede skridt til Skuespilhuset, hvor en tur med havnebussen tager dig direkte til Operaen.

Der er udendørsservering, og naturligvis er der også plads til store og små selskaber.

 

Mine andre restauranter

The Fat Pike

Min første restaurant efter jeg forlod Cofoco blev med bøf & skaldyr i rustikke rammer på Islands Brygge.

The Shrimp

Gourmet og gode vin lige midt i København på Sankt Annæ Plads

Bistro Grand-Mère

Føl dig hensat til en fransk bistro i Paris eller en lille beværtning i Lyon - bare på havnekajen i Sønderborg.

Yaffa

Tag på en smagssansende rejse til det østlige Middelhav