Mine restauranter

Følgende restauranter er jeg en del af ejerkredsen af, læs mere ved at klikke på hver enkelt.

The Fat Pike

København

The Fat Pike Blev min første restaurant jeg åbnede, sammen med gode venner, efter jeg solgte Cofoco til mine gamle partnere. 

Yaffa

København

Yaffa er endnu en frugt af aldrig at sige nej til et møde, jeg mødte Bjarke Reventlow og Simon Haugaard Pedersen, ved en helt anden lejlighed. De havde ønsket om at lave en restaurant og stod allerede med lokalerne. Det blev til en lille mellemøstlig perle på Gråbrødre Torv.

The Shrimp

København

Lad mig bare være ærlig, jeg er drevet lidt af det andre ikke kan få til at lykkedes! Og hotelrestauranter er bare en virkelig svær disciplin. Men jeg syntes at lokationen på Hotel SKT Annæ er så fed at jeg bare ville drive den restaurant. 

Bistro Grand Mére

Sønderborg

Jeg er født og opvokset i Sønderborg og havde egentligt ikke en idé om at jeg skulle have en restaurant i Sønderborg, men min barndomskammerat Michel, der allerede driver restaurant og hotel i Sønderborg faldt over nogen lokaler. Og sådan starter det altid, et godt lokale og så flyder drømmene!

Bella Italia

Sønderborg

Jeg er selv kommet på Bella Italia da jeg var barn, og ikke mindst fordi det var min bardomskammerat Michels forældrede der ejerede restauranten. Nu er det Michel der har overtaget restauranten, og jeg er med som partner i Bella Italia der nu også er blevet til et hotel.

Mine andre projketer

Mine restauranter

Mine takeaways

Mine digitale projekter

Mine
venues