Om

Torben Klitbo grundlægger af cofoco gastronomisk iværksætter

Jeg er Torben Klitbo! Nogen kalder mig gastronomisk iværksætter, selv præsenterer jeg mig som kok, iværksætter og konceptudvikler.

 

Jeg beskæftiger mig med tre hovedelementer i mit professionelle virke:

 

Restauranter

Jeg åbnede min første restaurant i 2001 og har været med til at åbne i omegnen af 40 restauranter. De fleste var i Cofoco, som jeg i sin tid grundlagde, men nu har givet videre til min tidligere partnere.
I dag driver jeg en lille håndfuld restauranter fordelt ud over København og Sønderborg.

 

Takeaway

Jeg startede egentligt – før alle restauranterne – med at lave en takeaway på Istedgade 100. Her havde jeg åbent hver søndag og lavede god hjemmelavet mad, hvor tid var den vigtigste ingrediens. I dag driver jeg tre steder med et kærligt take på udskældt fast food – et pizzeria, en burgerbar og en kebabkæde.

 

Consulting

Jeg brænder for at lave ideer og koncepter, hvilket jeg havde rig lejlighed til at udleve med de mange og forskellige restauranter, jeg startede og drev i Cofoco. Jeg har ved siden af mine egne projekter i alle årene andre med at skabe mad- og restaurantkoncepter. Jeg har prøvet det meste og kan videreformidle min viden og erfaringer til andre – lige fra overordnet idé og indretning til opskrifter og uddannelse af personale. 

 

Jeg deler gerne ud af min erfaring som rådgiver. Konceptudviklingen og rådgivningen driver jeg igennem mit kreative bureau Waldorf & Sirloin hvor jeg sammen med en række ansatte servicerer kunder inden for konceptudvikling og design. 

 

Du er altid velkommen til at tage fat i mig på torben@waldorfsirloin.dk