Om

Torben Klitbo grundlægger af cofoco gastronomisk iværksætter

Jeg er Torben Klitbo! Nogen kalder mig Gastronomisk iværksætter, selv vil jeg mene at jeg er kok, iværksætter og konceptudvikler.

Jeg beskæftiger mig med tre hovedelementer i mit professionelle virke:

Restauranter

Jeg åbnede min første restaurant i 2001 og har været med til at åbne i omegnen af fyrre restauranter. De fleste var i Cofoco som jeg i sin tid grundlagde, men nu har givet videre til min daværende partnere.
Den dag idag driver jeg en lille håndfuld restauranter fordelt ud over København og Sønderborg.

Take Away

Jeg startede egentligt med at lave en take away forretning på Istedgade 100. Her havde jeg åbent hver søndag og lavede god hjemmelavet mad hvor tid var den vigtigeste ingrediens. Idag driver jeg et pizzaria, en burgerbar og en kebabkæde.

Consulting

Jeg brænder virkeligt for at lave ideer og koncepter, det har jeg ikke mindst udlevet da jeg startede og drev Cofoco. Men jeg har i alle årene hjulpet eksterne kunder med at skabe mad og restaurant koncepter. Jeg brænder virkeligt for at skabe koncepter og nyder at være med i andres succes.

Det jeg kan bidrage med er at jeg har prøvet det hele, lige fra indretning til opskrifter og uddannelse af personale. 

Jeg rådgiver og dele gerne ud af min erfaring som rådgiver. Konceptudviklingen og rådgivningen driver jeg idag igennem mit kreative bureau Waldorf & Sirloin hvor jeg sammen med en række ansatte servicerer kunder inden for konceptudvikling og design. 

Du er altid velkommen til at tage fat i mig på torben@waldorfsirloin.dk