Hold din fest til fast pris på The Shrimp

Lige siden jeg begynde med at sælge nytårsmenuer til en god fast billig pris til fejringen af nytår i 1999/2000, har jeg været drevet af at lave menuer og pakker den brede befolkning kan forstå og betale. Det princip tog jeg med over i Cofoco restauranterne, hvor jeg startede med en menu til 200 kr. for tre retter og en flaske vin til 100 kr.

Jeg har igennem årene mødt mange gæster der har haft et fast budget til fx. deres runde fødselsdag og være ret usikre på hvad regningen for deres fest egentligt endte på. Det var svært for dem at gennemskue ekstra tilkøb såsom øl, vand og snacks og var der en gæst der meldte fra så skulle de betale alligvel – rigtigt mange hovedpiner for én der bare burde nyde festen.

Det fik mig til at tænke der er så mange fejringer af blandt andet fødselsdage, sølvbrylluper, konfirmationer osv. der ligger på tider hvor der er plads i restauranten, hvorfor ikke bare lave en fast pakke til en fast god pris for op til 50 gæster? Så det har vi gjort på The Shrimp på Sankt Annæ Plads i København.

Festlig Fejring på the Shrimp

Kl. 12:00 – 13:00
Velkomstsnack og mousserende vin på tagterrassen med udsigt over byen.
Vino Spumante, Brut, Bosco Cirmioli, Veneto, Italien

Kl. 13:00 – 15:00
3 retters menu med dertilhørende vinmenu i Atriummet.

Forret: Vestfjord laks med rygeostcreme, agurk, dildemulsion og malt crumble
2019 Sauvignon Blanc, Val de Loire, Sauvion, Frankrig

Hovedret: Kyllingebryst med kroket, sæsonens grønt og svampesauce
2019 Pinot Noir, Les Rafelieres, Sauvion, Frankrig

Dessert: Gateaux Marcel med is og bær
2019 Birbet, Pelassa, Piemonte, Italien

Kl. 15:00 – 16:00:
Kaffebuffet m. sødt og udvalg af avec.
Baileys, Cognac, Calvados og Grappa

Kl. 16:00
Tak for idag

25.000 kr.
For nævnte fejring, for op til 50 personer.